Momento: bedankt

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk

Bij verlies, diefstal, beschadiging of ongeautoriseerd gebruik van de cadeaukaart waardoor deze niet meer geldig door de (voormalig) Houder kan worden gebruikt, is Momento niet aansprakelijk. Momento zal geen nieuwe Cadeaukaart aan de Consument leveren noch de kosten van de verloren, gestolen, beschadigde of ongeautoriseerd gebruikte Cadeaukaart in welke vorm dan ook vergoeden.

Deze cadeaukaart is te verzilveren tot twee jaar vanaf aanschaf datum en kan besteed worden bij één of meerdere van de aangesloten locaties. Voor een overzicht van deelnemende locaties, saldo-checker, geldigheid en volledige algemene voorwaarden kijkt u op www.momentogiftbox.nl. De algemene voorwaarden liggen tevens ter inzage bij Hawk Commerce BV en zullen op verzoek kosteloos worden toegezonden.

  1. Bezoek www.momentogiftbox.nl en voer uw 19 cijferig kaartnummer en 6 cijferige pin in om het saldo en de geldigheid van uw Momento keuze giftbox te controleren.
  2. Kies één of meerdere Momento arrangementen. Heeft u niet genoeg saldo op uw Momento cadeaukaart, dan is bijbetalen mogelijk!
  3. Rond uw bestelling af. U ontvangt de gekozen Momento arrangement(en) thuisgestuurd. Hierna kunt u via www.momentogiftbox.nl een locatie uitkiezen en een reservering plaatsen.

Let op: Het is niet mogelijk om een Momento keuze giftbox of Momento arrangement direct bij een locatie te gebruiken. U dient eerst uit één (of meerdere) van de arrangementen op onze website www.momentogiftbox.nl te kiezen en online een reservering te plaatsen.