TK Maxx

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk

Bewaar deze kaar zorgvuldig en behandel deze als contant geld.

Een verloren, gestolen of beschadigde kaart wordt niet vervangen. Ruil deze kaart in voor handelswaar in een van de TK Maxx winkels in Nederland. De kaart wordt niet geaccepteerd in winkels buiten Nederland. Deze kaart kan niet worden teruggebracht of worden ingeruild voor contant geld. Aankopen zullen van het totaalsaldo worden afgetrokken totdat het saldo nul is. Het resterende saldo kan gebruikt worden voor toekomstige aankopen. Er kunnen maximaal vijf kaarten gebruikt worden voor één transactie. U kunt altijd geld aan de kaart toevoegen in iedere TK Maxx winkel in Nederland. De waarde van de artikelen die met een cadeaukaart zijn betaald en op een later tijdstip worden geretourneerd wordt teruggestort op de cadeaukaart. U kunt het totale bedrag van uw kaart bij elke TK Maxx winkel in Nederland of via de online saldochecker controleren. Deze kaart is na het moment van uitgifte onbeperkt geldig. Uw kaart zal niet verlopen. Naast bovengenoemde voorwaarden zijn op de koop van deze cadeaukaart de volledige algemene voorwaarden van toepassing. U kunt een kopie van deze voorwaarden opvragen via de klantenservice welke u vervolgens zal worden toegezonden.

De klantenservice is op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur bereikbaar via 010-7114866. De volledige algemene voorwaarden, ons retourbeleid en een online saldochecker zijn tevens te vinden op www.tkmaxx.nl.

Winkel verzilveren:
Laat bij jouw aankoop in de winkel de digitale cadeaukaart/e-code aan de winkelmedewerker zien. Vind hier jouw TK Maxx: https://www.tkmaxx.nl/winkel-zoeken.