Efteling

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk

Er is een plek waar je de wereld om je heen even vergeet. Waar je het ene moment zweeft tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en het andere moment ten strijde trekt tegen de draak in de dubbele houten racerachtbaan Joris en de Draak. Waar de allerkleinsten op reis gaan met Jokie en Jet in Carnaval Festival en waaghalzen met 90 km/u de goudmijn van Baron 1898 instorten. En waar je met de hele familie afdwaalt in de geheime gangen en magische vertrekken van Symbolica, het Paleis der Fantasie! Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling.

Het saldo op de Efteling cadeaukaart blijft nog 3 jaar na aankoop geldig. Deze cadeaukaart kun je besteden in de Efteling op alle plekken waar je bij een pinautomaat kunt betalen, behalve bij bestelzuilen en bij de pizzabezorging bij hotels en vakantieparken. Kijk voor meer informatie en de saldochecker op efteling.com/cadeaukaart .

In de Efteling
Geeft de cadeaukaart aan de medewerker bij de aankoop van een product. De barcode van de cadeaukaart wordt gescand voor betaling. 

Online
Online kun je deze cadeaukaart ook gebruiken voor het bestellen van tickets of voor het boeken van een verblijf. Kies bij betaalmogelijkheden voor de Efteling Cadeaukaart en vul kaartnummer en securitycode in.