Momento: gefeliciteerd

15 . 00
Helaas, uitverkocht
15 . 00

De Momento keuze belevenis 'Gefeliciteerd' heeft een vrije waarde tussen 10 en 150 euro en kan online worden omgeruild voor een Momento belevenis naar keuze. De cadeaukaart mag in delen gebruikt worden.

Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk

Voorwaarden

Bij verlies, diefstal, beschadiging of ongeautoriseerd gebruik van de cadeaukaart waardoor deze niet meer geldig door de (voormalig) Houder kan worden gebruikt, is Momento niet aansprakelijk. Momento zal geen nieuwe Cadeaukaart aan de Consument leveren noch de kosten van de verloren, gestolen, beschadigde of ongeautoriseerd gebruikte Cadeaukaart in welke vorm dan ook vergoeden.

Deze cadeaukaart is te verzilveren tot twee jaar vanaf aanschaf datum en kan besteed worden bij één of meerdere van de aangesloten locaties. Voor een overzicht van deelnemende locaties, saldo-checker, geldigheid en volledige algemene voorwaarden kijkt u op www.momentogiftbox.nl. De algemene voorwaarden liggen tevens ter inzage bij Hawk Commerce BV en zullen op verzoek kosteloos worden toegezonden.

Verzilverinstructies

  1. Bezoek www.momentogiftbox.nl en voer uw 19-cijferig kaartnummer en pincode in om het saldo en de geldigheid van uw Momento keuze belevenis box te controleren. 
  2. Kies één of meerdere Momento arrangementen. Heeft u niet genoeg saldo op uw Momento cadeaukaart? Bijbetalen is mogelijk! Het is dus niet mogelijk om deze Momento giftbox direct bij een locatie te gebruiken. U dient eerst uit één (of meerdere) van de arrangementen op onze website www.momentogiftbox.nl te kiezen. 
  3. Rond uw bestelling af. U ontvangt de gekozen Momento giftbox(en) thuisgestuurd. Hierna kunt u via www.momentogiftbox.nl een locatie uitkiezen en een reservering plaatsen.